Botó d'Inici
Barra d'eines Castellano English Mapa del Lloc Col·laboradors
Icone
Banner
Botó d'Inici
Servei al client. Inici secció
Botó de Línies de Servei
Botó de Sectors
Servei al client. Fi secció
A fons. Inici secció
Botó de Col·laboracions
Botó del Nostre Plantejament
Botó de Continguts
A fons. Fi secció
Botó de Contacti'ns

El model practice compass© reflecteix la manera com concebem i organitzem les nostres línies de servei i solucions de negoci.

Si us plau, premi sobre el signe + o - per mostrar o ocultar l'explicació del model

El model practice compass© representa:

 1. La nostra comprensió de l'empresa com un sistema interconnectat, tant pel que fa a les seves diferents activitats o àrees funcionals com en les seves perspectives estratègica, organitzativa i de gestió. En conseqüència, les nostres solucions:
  • Arrenquen l'enteniment del negoci en el seu conjunt, posant especial èmfasi tant en els aspectes clau com singulars del mateix.
  • Proporcionen respostes que integren les nostres competències en estratègia, organització i gestió, ja que es tracten de perspectives complementàries d'una mateixa realitat empresarial.
  • Identifiquen i valoren l'impacte, en alguns casos rellevant i no merament marginal, que les iniciatives de canvi proposades tenen sobre les diferents àrees de la companyia, i no únicament sobre la considerada central.
 2. El caràcter general o més específic de les qüestions i situacions de negoci que abordem. En aquest sentit:
  • Les nostres línies de servei i solucions generals proporcionen respostes davant de qualsevol qüestió i/o situació de negoci en què es trobi l'empresa.
  • D'altra banda, les línies de servei i solucions específiques suposen un reconeixement i formalització de l'especialització adquirida en determinades qüestions i/o situacions de negoci. Si bé desenvolupen els seus propis conceptes, metodologies i eines especialitzades, també es recolzen en i particularitzen els de les línies de servei i solucions generals. De la mateixa manera, parteixen sempre d'un enteniment global de l'empresa.

Premi sobre qualsevol línia de servei del nostre model practice compass© per conèixer amb més detall les solucions que engloba:

D'altra banda, prestem els nostres serveis sota tres modalitats o service modes©, depenent de si l'objectiu de la solució de negoci emprada es centra més en la definició de la situació futura o en l'acompanyament al client durant la seva realització.

D'aquesta manera, distingim entre projectes de consultoria, prestació d'assessoria i/o suport executiu: